Εγγύηση Προϊόντων

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 • Καθώς όλα μας τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι καινούργια και από επίσημες αντιπροσωπίες έχουν ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ από την αντίστοιχη Ευρωπαική αντιπροσωπεία (χώρας αγοραστή).
 • Ελάχιστος χρόνος εγγύησης καλής λειτουργίας είναι το ένα (1) έτος.
 • Υποχρέωση του αγοραστή είναι να ακολουθεί τους ενδεδειγμένους τρόπους λειτουργίας των προϊόντων και να κρατά το αποδεικτικό αγοράς (τιμολόγιο, απόδειξη λιανικής πώλησης). Τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν κατά περίπτωση τον αγοραστή και σύμφωνα πάντα με την πολιτική της κάθε αντιπροσωπείας.
 • Η εγγύηση των εργαλείων δεν καλύπτει τσοκ-διακόπτη-καλώδια.
 • Οι μπαταρίες και οι φορτιστές έχουν διαφορετική εγγύηση, η οποία ξεκινά από τους έξι (6) μήνες και φτάνει μέχρι τα τρία (3) χρόνια, ανάλογα την πολιτική της εκάστοτε αντιπροσωπείας.
 • Η εταιρία μας δεν παραλαμβάνει προϊόντα προς επισκευή  αλλά μόνο προς έλεγχο  και  ως διαμεσολαβητής με την εκάστοτε αντιπροσωπία (εφόσον δεν υπάρχει στην χώρα του αγοραστή) και πάντα με προηγούμενη τηλεφωνική/ e-mail επικοινωνία και συνεννόηση.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ

Η εταιρία μας δεν παραλαμβάνει προϊόντα προς επισκευή  αλλά μόνο προς έλεγχο  και  ως διαμεσολαβητής με την εκάστοτε αντιπροσωπία (εφόσον δεν υπάρχει στην χώρα του αγοραστήκαι πάντα με προηγούμενη συννενόηση.

1. Ο αγοραστής θα πρέπει να αποσταλεί με e-mail φωτογραφία όπου να φαίνεται το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ή να το παραδώσει σε εκείνη είτε μέσω καταστήματος είτε απευθείας ο αγοραστής στο επίσημο service της αντιπροσωπείας ώστε να ελεγχθεί και να διαπιστωθεί ποιο είναι το πρόβλημα.

2. Εφόσον λοιπόν διαπιστωθεί από το επίσημο service ότι η βλάβη αυτή οφείλεται σε κατασκευαστικό πρόβλημα τότε είτε μας προωθείτε το αποδεικτικό πορίσματος - να είναι επίσημο και όχι τηλεφωνική αναφορά ή μας ενημερώνει εμάς ως εταιρεία μεταπώλησης το επίσημο service ώστε να προωθήσουμε με την σειρά μας και εμείς στον προμηθευτή μας  και όχι σε υπαιτιότητα του χρήστη.

3. Το πόρισμα αυτό προωθείται από εμάς στον προμηθευτή μας.

4. Ο προμηθευτής μας εγκρίνει το πόρισμα αυτό και ακολουθεί η διαδικασία αντικαταστασης μέσω πάντα της εταιρίας μας από τον προμηθευτή

5. Τότε  αποστέλλουμε courier στην διεύθυνσή σας με δική μας χρέωση για να παραλάβουμε την επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος και την προώθησή του στον προμηθευτή μας ώστε εκείνος με την σειρά του , μόλις το λάβει,  να προχωρήσει είτε στην αποστολή  αντικατάστασής του με ίδιο προϊόν είτε με άλλο παρεμφερές προϊον σε περίπτωση έλλειψης διαθεσιμότητας.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το προϊόν θα αντικατασταθεί ΜΟΝΟ και εφόσον πιστοποιηθεί η βλάβη από την επίσημη αντιπροσωπεία γι' αυτο και θα σας ζητηθεί η αποστολή μέσω e-mail στο atmarket@atmarket.gr η διαπίστωση του πορίσματος αυτού..


Λόγοι που η εγγύηση δεν καλύπτει το προϊόν


  1. Η φυσιολογική φθορά προϊόντος.
  2. Η φυσιολογική φθορά ανταλλακτικών κατά την χρήση.
  3. Βλάβη που προκλήθηκε κατά την μεταφορά.
  4. Βλάβες από: διακοπή ρεύματος - απώλεια φάσης - αυξομείωση τάσης - τροφοδοσία - τάσης διαφορετικής από την ενδεικνυόμενη του κατασκευαστή.
  5. Μη συμμορφούμενη με τις προδιαγραφές του μηχανήματος χρήση.
  6. Βλάβη από λανθασμένη χρήση του μηχανήματος καθώς και από λάθος αναλώσιμα που χρησιμοποιήθηκαν.
  7. Βλάβη που προκλήθηκε από χρήση ανταλλακτικών, εξαρτημάτων ή αναλωσίμων που δεν είναι πιστοποιημένα από τον κατασκευαστή.
  8. Βλάβη από ατύχημα, φωτιά, ακραία καιρικά φαινόμενα, κλπ.
  9. Βλάβη που προκλήθηκε από κακή αποθήκευση ή αμέλεια συντήρησης ενός μηχανήματος.
  10. Βλάβη που προκλήθηκε από κακή συναρμολόγηση ή λανθασμένη ρύθμιση του μηχανήματος όπως αυτές προκύπτουν από το εγχειριδίου χρήσης.
  11. Βλάβη ή κακή λειτουργία που έχει προκύψει από πλημμελή καθαρισμό του μηχανήματος από σκόνη, λάδια, κλπ, καθώς και βλάβη που έχει προκύψει από επαφή του μηχανήματος με χημικά υγρά, ή βλάβη από  υγρασία και διάβρωση.