Τρόποι Πληρωμής

Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας η Atmarket.gr συνεργάζεται με την διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών μέσω internet Cpanel Inc. η οποία διασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές.


Στην Atmarket.gr μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με ασφάλεια με τους παρακάτω τρόπους:

1.Πληρωμή με κάρτα 
Μπορείτε να πληρώσετε γρήγορα και με ασφάλεια με την τραπεζική σας κάρτα όπου κι αν βρίσκεστε. Οι πληρωμές υποστηρίζονται απο την Stripe.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Για να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, απλά πατήστε "Πληρωμή Μέσω Τράπεζας" στον τρόπο πληρωμής στο check-out. Θα σας εμφανιστεί ο λογαριασμός (Stripe) για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μετά το πέρας της κατάθεσής σας, στείλτε μας το αποδεικτικό, μ' ένα mail στο atmarket@atmarket.gr.


ΤΡΑΠΕΖΑ Wise: BE59 9671 6903 8226
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ehornet Ltd 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 
Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 3ών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας,διαφορετικά η παραγγελία σας θα θεωρηθεί ακυρωμένη.
Στην αιτιολογία προς δικαιούχο να αναγράψετε το ΕΠΩΝΥΜΟ σας τον ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ που θα λάβετε με email ή sms αφού την ολοκληρώσετε. 
Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον αγοραστή.
Σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε στην ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ αξίας της παραγγελίας και διατηρώντας το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας.

Μόλις μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης  μέσω e-mail στο atmarket@atmarket.gr τότε και μόνο τότε θα ξεκινήσει η διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας. Οταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα σας στείλουμε ένα sms στο κινητό σας ή e-mail έτσι ώστε να γνωρίζετε ότι η παραγγελία σας έχει παραδοθεί επιτυχώς στην συνεργαζόμενη courier με τον αριθμό αποστολής σας (tracking number) ή οτι είναι στο κατάστημα και μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 
1. Η παραγγελία σας θα πρέπει να προεξοφληθεί μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε μέσω Πιστωτικής Κάρτας Online κατά την πραγματοποίηση από εσάς παραγγελία.

2. Εαν υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας θα ενημερωθείτε από το αρμόδιο τμήμα είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail ώστε να σας  προτείνουμε κάτι άλλο ή να λάβουμε την εντολή σας ως προς την επιστροφή της αξίας που έχετε προκαταβάλει.

3. Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον αγοραστήΣε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε στην ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ αξίας της παραγγελίας και διατηρώντας το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας.